Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Βούλγαρος για διακίνηση 117 μεταναστών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Βούλγαρος για διακίνηση 117 μεταναστών

Οι μετανάστες εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από την Τουρκία

arrest
Στο πλαίσιο εντατικών στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται σε παράνομες διακινήσεις αλλοδαπών, συνελήφθη 41χρονος Βούλαγρος, ο οποίος μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα στην Εθνική Οδό Ευζώνων – Αθηνών (μετά τον κόμβο Αγίου Αθανασίου), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της παραπάνω Διεύθυνσης, εντόπισαν φορτηγό που οδηγούσε ο 41χρονος, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 117 παράτυποι μετανάστες (εκ των οποίων 47 ανήλικοι) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο σε προγενέστερο χρόνο έναντι χρηματικού ποσού, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον αναφέρεται, ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν, έπειτα από σχετική κλήση του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, πλησίον φορτηγού στην Εγνατία Οδό (κόμβος Λαγκαδά), 48 αλλοδαπούς (εκ των οποίων 7 ανήλικούς), που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω, καθοδηγούμενοι από διακινητές, εισήλθαν από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν παράνομα στην Ελλάδα καταβάλλοντας χρηματικό ποσό.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης