Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων ψαράδων, κοντά στις ακτές της Λέρου.
Όπως κατήγγειλαν, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, αλιείς από δύο ελληνικά καΐκια, Τούρκοι ψαράδες πυροβόλησαν προς το μέρος τους.
Μάλιστα, όπως ανέφεραν, οι πυροβολισμοί ήταν αρκετοί και κατά ριπάς(!). Οι Έλληνες αλιείς αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από την περιοχή και ειδοποίησαν το Λιμενικό.
Τις τελευταίες ημέρες οι αντεγκλήσεις Ελλήνων και Τούρκων ψαράδων είναι αρκετές, αλλά το σημερινό περιστατικό είναι πρωτόγνωρο, όπως λένε οι Έλληνες αλιείς.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»