Σισμανόγλειο σε ΠΟΕΔΗΝ: Δεν έγινε παραποίηση στοιχείων στις καταγραφές των διακομιδών

sisma

Νέα κόντρα με αφορμή όσα συνέβησαν το «μαύρη» Δευτέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι - Απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη η διοίκηση του νοσοκομείου

Κατηγορηματικά αρνείται η διοίκηση του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» τις αιτιάσεις του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), κ. Μιχάλη Γιαννάκου ότι έγινε παραποίηση στοιχείων και «μαγειρέματα» στις καταγραφές στις διακομιδές τη μοιραία νύχτα της 23ης Ιουλίου. Μάλιστα, χαρακτηρίζει τις σχετικές αναφορές ανυπόστατες, υποβολιμιαίες και συκοφαντικές και δηλώνει ότι επιφυλάσσεται «για κάθε νόμιμο δικαίωμα της σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης των υψηλών και υπευθύνων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου οι οποίες, τελικό στόχο έχουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας».

«Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ( Τμήμα Κίνησης, Γρ. Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, Ιατρός Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) προσήλθαν σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (31/07/2018) και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι τήρησαν όλες τις διαδικασίες –καταγραφές κ.τ.λ. και δεν δέχτηκαν καμία πίεση ή παρέμβαση από τη Διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τη Δευτέρα 23/07/2018, αλλά και τις επόμενες ημέρες για να παρουσιάσουν αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν, τους πάσχοντες και τους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων «Σισμανόγλειο»- «Αμαλία Φλέμινγκ»- Παίδων Πεντέλης, κ. Εμμανουήλ Κουταλάς.

Σε ό,τι αφορά την εφεδρική μονάδα νεκροθαλάμου που τέθηκε σε ετοιμότητα, αναφέρει πως σωστά τέθηκε σε ετομότητα όπως και σε κάθε περίπτωση διαχείρισης εκτάκτων αναγκών (π.χ. πτώση αεροσκάφους εταιρείας ΗΛΙΟΣ το 2005 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004).

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της πυρκαγιάς και τις ευχαριστίες του στους ργαζόμενους του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, που υπερέβαλλαν εαυτούς, για να προσφέρουν το καλύτερο στους πληγέντες που ζήτησαν υπηρεσίες Ιατρονοσηλευτικής φροντίδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

peripoliko

Κατά την αποβίβασή του στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ο 30χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,1 γραμμαρίων