Συγκλονιστική μαρτυρία: Μείναμε στην παραλία στο Μάτι τουλάχιστον οκτώ ώρες αβοήθητοι

Συγκλονιστική μαρτυρία: Μείναμε στην παραλία στο Μάτι τουλάχιστον οκτώ ώρες αβοήθητοι

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε on air - «Το βίντεο τραβήχτηκε στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας και η Πυροσβεστική έφτασε για τις πρώτες βοήθειες στις 3 τα ξημερώματα. Τρέμαμε να γυρίσουμε το βλέμμα μας πίσω για να μην αντικρίσουμε νεκρούς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Βερυκοκκίδης

mati
Ο άνθρωπος που τράβηξε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις τραγικές στιγμές κατοίκων στην παραλία στο Μάτι Αττικής περιγράφει σε δραματικούς τόνους όλα όσα έζησε, μαζί με συμπολίτες του. 

«Μείναμε για τουλάχιστον οκτώ ώρες σε μια παραλία αβοήθητοι. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας και η Πυροσβεστική έφτασε για τις πρώτες βοήθειες στις 3 τα ξημερώματα. Τρέμαμε να γυρίσουμε το βλέμμα μας πίσω για να μην αντικρίσουμε νεκρούς. Όποιος έκανε την λάθος κίνηση, εκείνη την χρονική στιγμή, είχε καεί. 

Το βίντεο «γροθιά στο στομάχι» από τις πρώτες ώρες μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι είδε το «φως» της δημοσιότητας, μόλις χθες και προκαλεί ανατριχίλα.






Φωτιά στο Μάτι: Νέο βίντεο από τις τραγικές στιγμές των κατοίκων


Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο με περίπου 300 άτομα, εγκαυματίες, παιδιά και ηλικιωμένους να περιμένουν βοήθεια κρεμασμένοι στα βράχια του λιμανιού στο Μάτι.

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος, η μητέρα του αλλά και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί του, περιμένοντας βοήθεια.

Όπως είπε ο Νίκος Βερυκοκκίδης, παρά την πολύωρη αναμονή, η επιλογή όλων τους να φθάσουν και να παραμείνουν στο συγκεκριμένο σημείο, αποδείχθηκε σωτήρια. 

Την ίδια ώρα μίλησε σε «σκληρή» γλώσσα και για τη στάση των πολιτικών και αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά ότι είναι αδιανόητο ένας πολιτικός να κάνει τέτοιες δηλώσεις και μάλιστα σε διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λέγοντας ότι δεν γίνεται να είσαι τόσο «χοντρόπετσος» και να ρίχνεις τις ευθύνες στους πολίτες, «σαν τον άλλο πολιτικό που είχε πει, ''μαζί τα φάγαμε''».
Κλείσιμο
martiries ant1


Δείτε βίντεο: Συγκλονιστικό βίντεο:300 άνθρωποι έμειναν αβοήθητοι για 8 ώρες στην παραλία στο Μάτι
Συγκλονιστικό βίντεο:300 άνθρωποι έμειναν αβοήθητοι για 8 ώρες στην παραλία στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης