Ώρες αγωνίας για τον λοχία στη Λέσβο: Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα

Ώρες αγωνίας για τον λοχία στη Λέσβο: Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα

Ο 30χρονος αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια εργασιών που διεξήγαγε στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί - Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του, υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις

heli
Στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο 30χρονος λοχίας ΕΠΟΠ, που βρέθηκε σήμερα βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι στο χώρο εργασίας του, στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας όπου υπηρετούσε, στην Αγία Παρασκευή της κεντρικής Λέσβου.

Ο 30χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πληγεί ο εγκέφαλος ή άλλο ζωτικό όργανο στο κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχίας είναι παντρεμένος με ένα παιδί, και με τη σύζυγό του έγκυο να περιμένει σε λίγες μέρες να γεννήσει ξανά. Ως εκ τούτου, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Κάποιες άλλες πληροφορίες μιλάνε για λάθος κατά την εργασία του, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Μ.Γ., που τραυματίστηκε τις μεσημβρινές ώρες, διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) όπου υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις. Η κατάστασή του συνεχίζει να είναι κρίσιμα σταθερή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης