Δεν πρόλαβε να πουλήσει την ηρωίνη στο Ρέθυμνο

Δεν πρόλαβε να πουλήσει την ηρωίνη στο Ρέθυμνο

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο, πάνω στον οποίο βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με συνολικά 27,4 γραμμάρια

Δεν πρόλαβε να πουλήσει την ηρωίνη στο Ρέθυμνο
Τη νυχτερινή… περιοδεία ενός 35χρονου Έλληνα στα στέκια όπου συχνάζουν τοξικομανείς στο Ρέθυμνο, ακολουθούσαν βήμα προς βήμα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον είχαν στοχοποιήσει ως διακινητή «σκληρών» ναρκωτικών.

Όταν τον είδαν να πλησιάζει εξαρτημένα άτομα για να τους πουλήσει την πραμάτεια του, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ύποπτο, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του εννέα συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 27,4 γραμμάρια ηρωίνης τις οποίες σκόπευε να διακινήσει.

Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον έμπορο του θανάτου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, με την οποία τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που διέταξε την κράτησή του ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση που διερευνά τις διασυνδέσεις του με προμηθευτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης