Η εγγονή του ιδρυτή της διάσημης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας θα παρευρεθεί σε εκδήλωση προώθησης ξενοδοχείου στην κατεχόμενη Βοκολίδα
Μανώλης Καλατζής
Η Πάρις Χίλτον, εγγονή του Κόνραντ Χίλτον, ιδρυτή της διάσημης ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας, και γνωστή Αμερικανίδα celebrity θα επισκεφθεί την κατεχόμενη Κύπρο τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.
Όπως αναφέρεται, η Πάρις Χίλτον θα παρευρεθεί σε εκδήλωση προώθησης ξενοδοχείου στην κατεχόμενη Βοκολίδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές φορές στο παρελθόν δημοσιεύθηκαν «ειδήσεις» για την μετάβαση ξένων προσωπικοτήτων, καλλιτεχνών κλπ στα κατεχόμενα χωρίς ωστόσο αυτές οι επισκέψεις μννα συμβούν λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από παράγοπντες της Κυπριακής Δημοκρατίας που ενημέρωναν για την κατάσταση.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.