Επεισόδια, συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και χρήση χημικών σημάδεψαν το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.
Κάποια στιγμή μάλιστα σημειώθηκε ένα παράξενο περιστατικό. Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που ακολουθεί, διαδηλωτές εντόπισαν ανάμεσά τους ένα νεαρό που είχε μία τσάντα γεμάτη πέτρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος τον είχε δει προηγουμένως να ετοιμάζεται να πετάξει πέτρα και γι' αυτό τον λόγο κάποιοι έψαξαν την τσάντα του.
Οι διαδηλωτές ακινητοποίησαν τον άνδρα, τον πήγαν σηκωτό στο σημείο που ήταν η ΕΛ.ΑΣ. και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.