Χασισοκαλλιεργητής στην Πτολεμαΐδα είχε και παράνομο όπλο

Χασισοκαλλιεργητής στην Πτολεμαΐδα είχε και παράνομο όπλο

Στο αγροτεμάχιό του, βρέθηκε μόνο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,56 εκατοστών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν ακόμη ένα μη λειτουργικό κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ και πέντε φυσίγγια

Pt1
Οι 192 σπόροι κάνναβης που βρέθηκαν στο σπίτι ενός 50χρονου Έλληνα σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου έκαναν έρευνες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Εορδαίας και της Ο.Π.Κ.Ε., δείχνουν ότι είχε σκοπό να μεγαλώσει κατά πολύ την χασισοφυτεία που ξεκίνησε δοκιμαστικά.

Στο αγροτεμάχιό του, βρέθηκε μόνο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,56 εκατοστών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν ακόμη ένα μη λειτουργικό κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ και πέντε φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν. Όλα αυτά, πάντως, ήταν αρκετά για να ασκήσει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων στον 50χρονο.

*** Σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στην διασταύρωση Αρετής, στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, έπεσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ένας 51χρονος Έλληνας και, σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,4 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 6,2 γραμμαρίων και πέντε ναρκωτικά χάπια. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης