«Δεν είναι απολύτως βέβαιο αλλά κατά πάσα πιθανότητα το δυστύχημα με το ελληνικό Mirage οφείλεται στη χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στην περιοχή» επεσήμανε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104, 6» ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης.
Ο Δήμαρχος Σκύρου - που μίλησε στην έκτακτη εκπομπή με τον Μάκη Πολλάτο και τον Βασίλη Αδαμόπουλο - επικοινώνησε με την Διοίκηση της Σμηναρχίας όταν έγινε γνωστή η είδηση για την πτώση του αεροσκάφους και επεσήμανε ότι λόγω της χαμηλής νέφωσης ενδεχομένως να υπήρξε μια εσφαλμένη εκτίμηση για την επιφάνεια της Θάλασσας. Όπως σημείωσε όμως με έμφαση αυτή είναι μια πρώτη υπόθεση καθώς δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.
Ακούστε τη συνέντευξη του Δημάρχου Σκύρου στον ΘΕΜΑ 104,6:
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.