Να αποφυλακιστούν σύντομα ευχήθηκαν οι δύο στρατιωτικοί που συνάντησαν τον μητροπολίτη Αδριανουπόλεως

stratiotikoi-koykla-1

Η συνάντηση κράτησε 75 λεπτά με τους δύο στρατιωτικούς να μεταλαμβάνουν

Για περίπου 75 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιου με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι από την 1η Μαρτίου αφού συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο κ. Αμφιλόχιος μετέλαβε τον ανθυπολογαχό Μητρετώδη και τον λοχία Κούκλατζη.

Οι δύο στρατιωτικοί εξέφρασαν την ευχή να αποφυλακιστούν σύντομα και να φιλήσουν το χέρι του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως βρέθηκε στο πλευρό των δύο στρατιωτικών μετά από άδεια των τουρκικών αρχών για την οποία, όπως ανακοίνωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, χρειάστηκε προσπάθεια ημερών.

Ανακοινώνοντας το βράδυ της Ανάστασης την επίσκεψη ο κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε την ευχή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύντομα «να επιστρέψουν στις οικογένειες τους και στα καθήκοντά τους».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τωρα

Το θέμα είναι Στρατιωτικό και όχι Πολιτικό, Στρατιωτικοί πρέπει να το αναλάβουν και να το λύσουν. Μαγκώστε ρε δυο -τρεις Τουρκαλάδες να δείτε πως λύνεται

Τωρα

Ότι είναι να γίνει με τα παιδιά και την απελευθέρωση τους , πρέπει να γίνει τάχιστα , γιατί αν έχουμε γεγονότα σε Αιγαίο , Θράκη και Κύπρο , ποιος ξέρει πότε θα ξαναδούν το φως του ήλιου με τους μεμέτηδες σκύλους που έχουμε μπλέξει !! Ο καλύτερος τρόπος είναι να μαγκώσουμε και εμείς μερικούς Τουρκαλάδες και να γίνει ανταλλαγή . Σίγουρα πράγματα.

Panos

Καλά έκαναν και μετάλαβαν. Πρέπει να απελευθερωθούν σύντομα , προτού ξεκινήσουν αυτά που έρχονται σύντομα σε Αιγαίο , Κύπρο και Θράκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diodia-kinisi-ena

Με χαμηλές ταχύτητες γινόταν όλο το απόγευμα η κίνηση των οχημάτων από τα διόδια Ελευσίνας - Ανάσχεση και καθυστερήσεις στο ύψος των Μεγάρων - Πάνω από 100.000 αυτοκίνητα επέστρεψαν στην Αθήνα μέχρι τις 9 το βράδυ

21