Να αποφυλακιστούν σύντομα ευχήθηκαν οι δύο στρατιωτικοί που συνάντησαν τον μητροπολίτη Αδριανουπόλεως

stratiotikoi-koykla-1

Η συνάντηση κράτησε 75 λεπτά με τους δύο στρατιωτικούς να μεταλαμβάνουν

Για περίπου 75 λεπτά διήρκησε η συνάντηση του μητροπολίτη Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιου με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι από την 1η Μαρτίου αφού συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο κ. Αμφιλόχιος μετέλαβε τον ανθυπολογαχό Μητρετώδη και τον λοχία Κούκλατζη.

Οι δύο στρατιωτικοί εξέφρασαν την ευχή να αποφυλακιστούν σύντομα και να φιλήσουν το χέρι του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως βρέθηκε στο πλευρό των δύο στρατιωτικών μετά από άδεια των τουρκικών αρχών για την οποία, όπως ανακοίνωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, χρειάστηκε προσπάθεια ημερών.

Ανακοινώνοντας το βράδυ της Ανάστασης την επίσκεψη ο κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε την ευχή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύντομα «να επιστρέψουν στις οικογένειες τους και στα καθήκοντά τους».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τωρα

Το θέμα είναι Στρατιωτικό και όχι Πολιτικό, Στρατιωτικοί πρέπει να το αναλάβουν και να το λύσουν. Μαγκώστε ρε δυο -τρεις Τουρκαλάδες να δείτε πως λύνεται

Τωρα

Ότι είναι να γίνει με τα παιδιά και την απελευθέρωση τους , πρέπει να γίνει τάχιστα , γιατί αν έχουμε γεγονότα σε Αιγαίο , Θράκη και Κύπρο , ποιος ξέρει πότε θα ξαναδούν το φως του ήλιου με τους μεμέτηδες σκύλους που έχουμε μπλέξει !! Ο καλύτερος τρόπος είναι να μαγκώσουμε και εμείς μερικούς Τουρκαλάδες και να γίνει ανταλλαγή . Σίγουρα πράγματα.

Panos

Καλά έκαναν και μετάλαβαν. Πρέπει να απελευθερωθούν σύντομα , προτού ξεκινήσουν αυτά που έρχονται σύντομα σε Αιγαίο , Κύπρο και Θράκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

9ee836834e9ed979d40f54b4260161d6_XL

Τα προβλήματα διαπιστώθηκαν μετά από προσεισμικό έλεγχο και τη σχετική απόφαση πήρε ο Δήμος Θεσσαλονίκης - Τα παιδιά του 54ου δημοτικού θα στεγαστούν στο γειτονικό 53ο δημοτικό σχολείο

SantaRun

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το επετειακό Santa Run Athens, ο αγαπημένος χριστουγεννιάτικος θεσμός, ο οποίος μετέφερε το γιορτινό του μήνυμα, αυτή τη φορά από τον Δήμο Αμαρουσίου! 

image001

«Μόνο με συνεννόηση γίνεται σχεδιασμός για την ασφάλεια» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που διεξάγεται στην Χαλκίδα

eydap1

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στους Δήμους Πετρούπολης, Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου.

press_conference

«Μπροστάρηδες» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Βούλα Πατουλίδου - Καταγγέλλουν όιτι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο επιχειρείται εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων πανεπιστημιακών σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κατόχους τίτλων από ιδιωτικές σχολές με αμφίβολα επίπεδα κατάρτισης