Έμειναν... τσίτσιδοι ένας άνδρας στο Βόλο και μία γυναίκα στο Αγρίνιο!

Έμειναν... τσίτσιδοι ένας άνδρας στο Βόλο και μία γυναίκα στο Αγρίνιο!

Έξω από το δημαρχείο του Βόλου ο άνδρας έβγαλε σταδιακά όλα τα ρούχα του μένοντας όπως τον γέννησε η μαμά του - Με ψυχολογικά προβλήματα η κοπέλα στο Αγρίνιο

Έμειναν... τσίτσιδοι ένας άνδρας στο Βόλο και μία γυναίκα στο Αγρίνιο!
«Έσφιξαν» για τα καλά οι... ζέστες στο Βόλο και το Αγρίνιο, όπου ένας άνδρας και μια νεαρή γυναίκα αντίστοιχα χάρισαν... στριπτίζ στους περαστικούς, αφήνοντάς τους με ανοιχτό το στόμα!

Το περιστατικό στην θεσσαλική πόλη, συνέβη γύρω στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής με πρωταγωνιστή έναν 40χρονο που άρχισε να βγάζει σιγά – σιγά τα ρούχα του!

Το... στριπτίζ ξεκίνησε έξω από το Δημαρχείο όπου ο άνδρας πέταξε πρώτα το μπουφάν του και σταδιακά την μπλούζα του, τα παπούτσια του, το παντελόνι του, συνεχίζοντας ακάθεκτος, πάντα περπατώντας.

Οι οδηγοί των διερχόμενων αυτοκινήτων και οι πεζοί που έκαναν την βόλτα τους στο κέντρο ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έτυχε να βρίσκονται κοντά και εκείνοι εντόπισαν τον 40χρονο μόλις έμεινε όπως τον... γέννησε η μάνα του!

Αμέσως, τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου τον σκέπασε με μία κουβέρτα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή ιατρικής βοήθειας. 
Κλείσιμο

Λίγο νωρίτερα, είχε σοκάρει τους διαβάτες στο Αγρίνιο μία 29χρονη η οποία βγήκε σε κεντρικό δρόμο περπατώντας... τσίτσιδη! Κάποιοι έσπευσαν να καλέσουν την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας βρήκαν την κοπέλα να περιφέρεται με ασταθή βηματισμό και το απλανές βλέμμα στην πλατεία Παναγοπούλου.

Όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει απασχολήσει ξανά τις τοπικές αρχές. Έτσι, αστυνομικοί της Ασφαλείας, τη μετέφεραν στο σπίτι της, ενημέρωσαν τη μητέρα της και τη συμβούλεψαν πώς να χειριστεί την κατάστασή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης