Οι συνθήκες μεταγωγής του ισοβίτη για την υπόθεση του Νoor 1, Eυθύμιου Γιαννουσάκη στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, μπαίνουν στο επίκεντρο διοικητικής έρευνας που διέταξε ο γενικός γραμματέας σωφρονιστικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης.
Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για την μεταγωγή του ισοβίτη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία έγινε στις 16 Αυγούστου.
Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης μετήχθη στο ψυχιατρείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Παρέμεινε εκεί και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους, οι οποίοι επέτρεψαν την μεταγωγή του στις φυλακές Χαλκίδας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών