Επικοινωνία Γεννηματά με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής

Επικοινωνία Γεννηματά με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής

Εξέφρασε την στήριξή της στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, που, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν τη μάχη με τις φλόγες

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλη Καπέλιο, και ενημερώθηκε για την εξέλιξη στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην περιοχή του Καλάμου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται σε υποχώρηση, αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επαγρύπνηση για παν ενδεχόμενο.

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε στον αρχηγό την στήριξή της στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, που, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν τη μάχη με τις φλόγες.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

ass

Τι να ρωτήσει η μανταμίτσα,αν πάει η κατάσβεσει καλά;ο αρχηγός σουο καταστροφέας της Ελλάδος ίχε βγάλει το περίφημο "αν το δηλώσεις μπορεί να το σώσεις" το αυθαίρετο,και καταστρεψανε την χώρα,ούτε οι κατακτητές που έχουν περάσει κατά τους αιώνες από εδώ δεν κάνανε τέτοια καταστροφή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

heli

Ο 30χρονος αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια εργασιών που διεξήγαγε στο οπλουργείο της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί - Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του, υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις