Οι δράστες φαίνεται ότι έφυγαν από το σημείο της διάρρηξης με φορτηγάκι, το οποίο βρέθηκε τέσσερις ώρες αργότερα, καμένο, σε περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών
Στόχος διαρρηκτών έγινε στις 02.30 το δημόσιο ΚΤΕΟ των Σερρών, απ' όπου άγνωστοι άρπαξαν δύο φοριαμούς που περιείχαν 1.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα της Υπηρεσίας.
Οι δράστες φαίνεται ότι έφυγαν από το σημείο της διάρρηξης με φορτηγάκι, το οποίο βρέθηκε τέσσερις ώρες αργότερα, καμένο, σε περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών. Στο ίδιο σημείο απέρριψαν και έκαψαν και τους φοριαμούς. Η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές των Σερρών.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.