Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;
Στο άκουσμα κατάθεσης καθηγητή ότι είχαν γίνει συμβούλια και είχαν επιβληθεί ποινές για επεισόδια που είχαν προκαλέσει στο παρελθόν σπουδαστές της γαλακτομικής σχολής
Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων όταν άκουσε καθηγητή της γαλακτοκομικής σχολής να καταθέτει ότι είχαν γίνει συμβούλια στη σχολή για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει σπουδαστές.
«Για άλλα ξέρατε να νοιαστείτε. Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;» είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης ακούγοντας τον καθηγητή να προσθέτει ότι είχαν επιβληθεί ποινές σε ορισμένους από τους δράστες, με κάποιους να τιμωρούνται με επίπληξη και άλλους με τριήμερη αποβολή.
«Για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον Βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα» συνέχισε ο κ. Γιακουμάκης απευθυνόμενος προς τον μάρτυρα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
Στη δίκη εξετάστηκε τη Δευτέρα και φύλακας της σχολής, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγγέλη τον είχαν κλείσει σε μια ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο όπως πρόσθεσε δεν είχε δει τίποτα από αυτά ο ίδιος.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.