Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τον καρκίνο του μαστού συμμετέχει η Νατάσα Παζαΐτη

Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τον καρκίνο του μαστού συμμετέχει η Νατάσα Παζαΐτη

Η κυρία Παζαΐτη ως γενική χειρουργός - ειδική στην ογκολογική επανορθωτική χειρουργική μαστού είναι η μόνη ελληνική συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό Ping Glove (ροζ γάντια) Photo Competition

Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τον καρκίνο του μαστού συμμετέχει η Νατάσα Παζαΐτη
Σε διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό κατά του καρκίνου του μαστού συμμετέχει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη.

Η κυρία Παζαΐτη ως γενική χειρουργός - ειδική στην ογκολογική επανορθωτική χειρουργική μαστού συμμετέχει για δεύτερη φορά στον φωτογραφικό διαγωνισμό Ping Glove (ροζ γάντια) Photo Competition, ως η μόνη ελληνική συμμετοχή. 

Κλείσιμο
Η Ping Glove, με σήμα της ένα ροζ γάντι, είναι διεθνής οργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η καλύτερη φωτογραφία του διαγωνισμού θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του  διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα σε όλον τον κόσμο. 

«Με τη μία και μοναδική ψήφο σου στη φωτογραφία helping hand στείλε την ελληνική πρόταση παντού "Helping hand": Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.



Η περίοδος ψηφοφορίας είναι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Πέρυσι, ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης