Τρίπολη: Συνελήφθη με τα... καζάνια στα χέρια!

Τρίπολη: Συνελήφθη με τα... καζάνια στα χέρια!

Ο 19χρονος δράστης τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού, άρπαξε τα δύο χάλκινα καζάνια αξίας 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή

Τρίπολη: Συνελήφθη με τα... καζάνια στα χέρια!
Με τα... καζάνια που είχε «βουτήξει» λίγο νωρίτερα στα χέρια συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σταδίου, ένας νεαρός «κυνηγός» χαλκού ο οποίος τα είχε κλέψει από τον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού με σκοπό να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης!

Ο 19χρονος δράστης τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στην αυλή του σπιτιού στο χωριό Στενό, άρπαξε τα δύο χάλκινα καζάνια αξίας 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη του και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα στην Τρίπολη, όπου βρήκαν τα χάλκινα αντικείμενα και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους. Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκε κατά την έρευνα και ένα γεωργικό εργαλείο που ο νεαρός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του κι έτσι κατασχέθηκε και η προέλευσή του ερευνάται από τους άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης.

*** Τραβούσε τα μαλλιά της η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου στο Μεσολόγγι, όταν πήγε να το ανοίξει το πρωί της Τετάρτης και διαπίστωσε ότι την... πρόλαβαν άλλοι! Οι άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει το λουκέτο του εξωτερικού ψυγείου και είχαν αρπάξει παγωτά συνολικής αξίας 100 ευρώ. Η περιπτερούχος κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης