Τρίπολη: Εξαπάτησε πατέρα και γιο με δήθεν «κούρεμα» καταθέσεων

Τρίπολη: Εξαπάτησε πατέρα και γιο με δήθεν «κούρεμα» καταθέσεων

Ο κακοποιός, παριστάνοντας τον τραπεζικό, τους έπεισε να του εμπιστευτούν τις οικονομίες τους για να τις «γλιτώσουν» από το κούρεμα

Τρίπολη: Εξαπάτησε πατέρα και γιο με δήθεν «κούρεμα» καταθέσεων
Είχε αρκετό θράσος ο απατεώνας που κατάφερε να εξαπατήσει έναν ηλικιωμένο και το γιο του στην Τρίπολη, παριστάνοντας τον τραπεζικό που δήθεν μπορούσε να γλιτώσει τις οικονομίες τους από πολύ μεγάλο «κούρεμα» καταθέσεων
το οποίο υποτίθεται ότι θα γινόταν τη Δευτέρα.

Αφού τηλεφώνησε στον 90χρονο δηλώνοντάς του ότι είναι ο διευθυντής της τράπεζας όπου έχει τις καταθέσεις του, τον... «ψάρεψε» και έμαθε ότι έκρυβε «κάτω από το στρώμα» 10.000 ευρώ! Στη συνέχεια, του εκμυστηρεύτηκε ότι είχε δήθεν πληροφορίες για το επικείμενο «κούρεμα», αλλά και για κατασχέσεις χρηματικών ποσών από τα σπίτια των κατόχων τους!

Κλείσιμο
Ο άτυχος ηλικιωμένος πανικοβλήθηκε, αλλά ο δράστης τον έπεισε πως είχε τρόπο για να σώσει τις οικονομίες του, αρκεί να του τις... έδινε! Το κακό είναι πως δεν «τσίμπησε» το δόλωμα μόνο ο 90χρονος, αλλά και ο 43χρονος γιος του που ανέλαβε να παραδώσει τα χρήματα σε έναν άγνωστο άνδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας του!

Το ακόμη χειρότερο για πατέρα και γιο, είναι ότι τις επόμενες ημέρες έδωσαν και άλλες δυο φορές χρήματα στον υποτιθέμενο τραπεζικό που αποδείχθηκε απατεώνας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης