Αλεξανδρούπολη: Χαροπαλεύει πεντάχρονος θύμα ξυλοδαρμού - Συνελήφθη ο σύντροφος της μητέρας του

Αλεξανδρούπολη: Χαροπαλεύει πεντάχρονος θύμα ξυλοδαρμού - Συνελήφθη ο σύντροφος της μητέρας του

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 17:00 το απόγευμα- Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης, που είναι ένας 35χρονος μουσουλμάνος και γνωστός τοξικομανής με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μητέρα του παιδιού

Αλεξανδρούπολη: Χαροπαλεύει πεντάχρονος θύμα ξυλοδαρμού - Συνελήφθη ο σύντροφος της μητέρας του
Σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από τον βάναυσο ξυλοδαρμό ενός πεντάχρονου παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε σήμερα στις 17.00 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπουλης με εκτεταμένες σωματικές βλάβες.

Τελικά, όπως φαίνεται, ο 35χρονος σύντροφος της μητέρας του ήταν αυτός που ξυλοκόπησε τόσο βάναυσα το 5χρονο αγοράκι στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή! Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το παιδί έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη εξ αιτίας ενός υποσκληρίδιου αιματώματος που προκλήθηκε από τα χτυπήματα και βρίσκεται ακόμη στο χειρουργείο του περιφερειακού νοσοκομείου Έβρου, σύμφωνα με το e-evros.gr. Όμως, οι γιατροί βρήκαν σε όλο του το σώμα μώλωπες, παλιούς και νέους, από τη βία που του ασκούσε ο πατριός του!

Κλείσιμο
Ο 5χρονος είναι παιδί της μητέρας του από τον πρώτο της γάμο. Όταν η μητέρα του αποφάσισε να συζήσει τα τελευταία χρόνια με τον 35χρονο μουσουλμάνο, με τον οποίο απέκτησε άλλο ένα παιδί, ο άτυχος μικρούλης έπεφτε καθημερινά θύμα ξυλοδαρμού. Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ώσπου να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της σκοτεινής υπόθεσης.

Στιγμιότυπο από τη μεταφορά του παιδιού στο χειρουργείο





Πηγή: www.e-evros.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης