Πλημμύρισε το Βραχάτι με πλαστά ευρώ

Πλημμύρισε το Βραχάτι με πλαστά ευρώ

Στο σπίτι του παραχαράκτη βρέθηκαν συνολικά 85 πλαστά χαρτονομίσματα όλων των ειδών, οι εκτυπωτές στους οποίους τα αναπαρήγε και οι χάρακες και οι λεπίδες με τα οποία τα έκοβε στις σωστές διαστάσεις, αλλά και 1.285 ευρώ ρέστα

Πλημμύρισε το Βραχάτι με πλαστά ευρώ
Τα θύματα ενός Αλβανού παραχαράκτη που είχε πλημμυρίσει το Βραχάτι Κορινθίας με πλαστά χαρτονομίσματα όλων των αξιών, αναζητούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που τον συνέλαβαν στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής.

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχθηκαν από επιχειρηματίες της περιοχής τους, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του 37χρονου αλλοδαπού που έκανε αγορές προϊόντων μικρής αξίας με κίβδηλα χαρτονομίσματα τυπωμένα σε υπολογιστή και οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν.

Κλείσιμο
Στο σπίτι του βρήκαν συνολικά 85 πλαστά χαρτονομίσματα όλων των ειδών, τους εκτυπωτές στα οποία τα αναπαρήγε και τους χάρακες και τις λεπίδες με τα οποία τα έκοβε στις σωστές διαστάσεις, αλλά και 1.285 ευρώ που αποτελούσαν ρέστα προερχόμενα από τις αγορές με αυτά. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες της παραχάραξης και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης