Στο σπίτι του παραχαράκτη βρέθηκαν συνολικά 85 πλαστά χαρτονομίσματα όλων των ειδών, οι εκτυπωτές στους οποίους τα αναπαρήγε και οι χάρακες και οι λεπίδες με τα οποία τα έκοβε στις σωστές διαστάσεις, αλλά και 1.285 ευρώ ρέστα
Τα θύματα ενός Αλβανού παραχαράκτη που είχε πλημμυρίσει το Βραχάτι Κορινθίας με πλαστά χαρτονομίσματα όλων των αξιών, αναζητούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που τον συνέλαβαν στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής.
Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχθηκαν από επιχειρηματίες της περιοχής τους, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του 37χρονου αλλοδαπού που έκανε αγορές προϊόντων μικρής αξίας με κίβδηλα χαρτονομίσματα τυπωμένα σε υπολογιστή και οργάνωσαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν.
Στο σπίτι του βρήκαν συνολικά 85 πλαστά χαρτονομίσματα όλων των ειδών, τους εκτυπωτές στα οποία τα αναπαρήγε και τους χάρακες και τις λεπίδες με τα οποία τα έκοβε στις σωστές διαστάσεις, αλλά και 1.285 ευρώ που αποτελούσαν ρέστα προερχόμενα από τις αγορές με αυτά. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες της παραχάραξης και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.