Αιτωλοακαρνανία: Όπλα, χασισοφυτεία και ηρωίνη στο σπίτι δυο ζευγαριών

Αιτωλοακαρνανία: Όπλα, χασισοφυτεία και ηρωίνη στο σπίτι δυο ζευγαριών

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το σπίτι, καλυμμένο από πυκνή βλάστηση και ένα πλέγμα που είχαν τοποθετήσει με κλαδιά τα δυο ζευγάρια, εντοπίστηκε η φυτεία με τα 17 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν

Αιτωλοακαρνανία: Όπλα, χασισοφυτεία και ηρωίνη στο σπίτι δυο ζευγαριών
Δεν ήταν απλοί συγκάτοικοι, αλλά και συνεταίροι στην… παρανομία, τα δυο ζευγάρια Ελλήνων και Αλβανών που συντηρούσαν μια καμουφλαρισμένη χασισοφυτεία έξω από το σπίτι τους στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ μέσα είχαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνελήφθησαν πρώτα οι δυο Έλληνες, ένας 52χρονος και η 48χρονη σύζυγός του. Μετά, συνελήφθησαν και οι Αλβανοί συγκάτοικοί τους, ένας 47χρονος και η 48χρονη γυναίκα του που έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχή της Αττικής και ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. 

Κλείσιμο
Οι δυο άνδρες είχαν στις τσέπες τους πέντε και 5,5 γραμμάρια ηρωίνης, αλλά στο σπίτι βρέθηκαν άλλα 205 γραμμάρια ηρωίνης, μαζί με 13,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Εκεί βρέθηκε και το οπλοστάσιο που αποτελούνταν από δυο πολεμικά τυφέκια, ένα περίστροφο, ένα φυσίγγιο, 11 στιλέτα και μαχαίρια, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν και 1.335 ευρώ που φέρονται να προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. 

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το σπίτι, καλυμμένο από πυκνή βλάστηση και ένα πλέγμα που είχαν τοποθετήσει με κλαδιά τα δυο ζευγάρια, εντοπίστηκε η φυτεία με τα 17 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν. Τα δυο ζευγάρια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, καθώς στο σπίτι κατασχέθηκαν και δυο κιλά και 732 γραμμάρια λαθραίου καπνού!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης