Συνεχίζονται τα προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω θυελλωδών ανέμων
Το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν πρώτα με τα κατα τόπους πρακτορεία
Οι θυελλώδεις άνεμοι που εξακολουθούν να επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και οι οποίοι τοπικά φθάνουν ακόμα και τα 10 μποφόρ συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.
Από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό και στην πορθμειακή γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.
Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα. Το μεσημέρι θα γίνουν δύο δρομολόγια από το Βόλο για Σποράδες και μετά η γραμμή θα κλείσει.
Κλείσιμο
Απαγόρευση απόπλου είναι σε ισχύ στις γραμμές Καβάλα - Πρίνος και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη. Το μεσημέρι θα γίνουν μόνο δύο δρομολόγια από Κεραμωτή - Θάσο.
Από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα, τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού Τύπου. Κλειστές θα είναι μετά τις 3 το μεσημέρι και οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά. Κλειστό επίσης παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.
Το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν πρώτα με τα κατα τόπους πρακτορεία.
Στο μεταξύ, καθυστερεί ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου super fast II από την Ηγουμενίτσα για Μπάρι Ιταλίας, καθώς όταν το πλοίο έφθασε στο λιμάνι προερχόμενο από Πάτρα, προκειμένου να παραλάβει 341 επιβάτες, διαπιστώθηκε από το πλήρωμα, ότι είχαν μετακινηθεί κάποιοι τράκτορες και ένα επικαθήμενο, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Δόθηκε εντολή να αποβιβαστούν τα φορτηγά από το πλοίο, προκειμένου να διαπιστωθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια ζημιά και στη συνέχεια το super fast II, θα αναχωρήσει για τον προορισμό του.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.