Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τους χειμερινούς μήνες οι... «μάχες» που δίνουν τα πλοία στη φουρτουνιασμένη θάλασσα του Αιγαίου και στα ακατάλληλα λιμάνια των μικρών νησιών.
Μια «μάχη» που δεν καταλαβαίνει από γιορτές και αργίες, στην οποία όμως οι ναυτικοί καταφέρνουν πάντα να βγαίνουν νικητές και να κρατούν ζωντανούς αυτούς τους μικρούς "βράχους".
Κλείσιμο
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη σκληρή «μάχη» με τα κύματα που έδωσε την Παρασκευή το πλοίο "Σκοπελίτης" που εδώ και πολλά χρόνια ενώνει τη Νάξο με τις Μικρές Κυκλάδες (Σχοινούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Δονούσα).
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.