Ηράκλειο: Πέτρες από τους διαδηλωτές για τον Γρηγορόπουλο, χημικά από τους αστυνομικούς
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείο αρχικά - Τα επεισόδια συνεχίστηκαν έξω από το Δημαρχείο
Ένταση επικρατεί στο κέντρο του Ηρακλείου στη μεγάλη κινητοποίηση με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έπεσαν καπνογόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης από την πλευρά των αστυνομικών και πέτρες από κάποιους διαδηλωτές, ενώ το ίδιο έγινε και παρακάτω, στη συμβολή των οδών 25ης Αυγούστου με 1821.
H ένταση έχει μεταφερθεί έξω από το Δημαρχείο, όπου είναι σε εξέλιξη η κατάληψη, ενώ κάποιοι άναψαν φωτιά στο δρόμο κι έσπευσε η Πυροσβεστική. Πυκνός καπνός καλύπτει τα Λιοντάρια και άγνωστοι έσπασαν μάρμαρα στο κτίριο Αχτάρικα
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.