Τρίπολη: Με τέσσερις σφαίρες σκότωσαν τον 42χρονο επιχειρηματία

Τρίπολη: Με τέσσερις σφαίρες σκότωσαν τον 42χρονο επιχειρηματία

Δέχθηκε την επίθεση μέσα στο γραφείο του, κάτι που παραπέμπει σε «συμβόλαιο» θανάτου!

Τρίπολη: Με τέσσερις σφαίρες σκότωσαν τον 42χρονο επιχειρηματία
Από σφαίρες περιστρόφου και όχι από βαριοπούλα, όπως είχε αρχικά μεταδοθεί, προήλθαν τα τραύματα του 42χρονου ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου που βρέθηκε δολοφονημένος στο κέντρο της Τρίπολης. Μάλιστα, δέχθηκε την επίθεση μέσα στο γραφείο του, κάτι που παραπέμπει σε «συμβόλαιο» θανάτου!

Ο άτυχος επιχειρηματίας εβλήθη τέσσερις φορές -πιθανότατα με περίστροφο καθώς δεν βρέθηκαν κάλυκες- και ο δολοφόνος έφυγε τρέχοντας. Αν και βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι, το θώρακα και τον αριστερό ώμο, κατάφερε να βγει στον κεντρικό δρόμο αναζητώντας βοήθεια. Όμως, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Κλείσιμο
Ο δρόμος παραμένει κλειστός και απαγορεύεται η διέλευση, καθώς οι ειδικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Πελοποννήσου διενεργούν αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου αναζητώντας τυχόν ίχνη που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του δολοφόνου.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας παίρνουν καταθέσεις από το συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος εξετάζοντας τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και τις συναλλαγές που είχε. Η κηδεία του 42χρονου επιχειρηματία θα γίνει την Τρίτη και η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης