Στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, σε καταστολή, νοσηλεύεται ο άτυχος 46 φίλαθλος του Εθνικού. Οι γιατροί δείχνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς κατάφεραν να περιορίσουν την εσωτερική αιμορραγία. Ο 46χρονος ο οποίος μεγάλωσε στον Πειραιά τα τελευταία 15 χρόνια ζούσε στα Χανιά της Κρήτης, όπου και δραστηριοποιούταν επαγγελματικά.
Την έκπληξή του για το περιστατικό εκφράζει μιλώντας στο protothema.gr o προπονητής της ομάδας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.
«Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω τέτοια επεισόδια», αναφέρει. «Περίπου στο 80' του αγώνα οπαδοί του Ηροδότου μπήκαν μέσα στο γήπεδο και πήγαν να τραβήξουν ένα πανό, εκεί τους απώθησαν και από εκεί άρχισαν τα επεισόδια. Το θύμα το έριξαν κάτω και το χτυπούσα πέντε άτομα, μερικοί ήταν με σιδερογροθιά στα χέρια, ενώ κάποιος σύμφωνα με μαρτυρία μιας γυναίκας κρατούσε ένα μαχαίρι το οποίο, ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε. Οπαδοί της ομάδας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και έτσι είχαμε αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα». Έτσι περιγράφει μιλώντας protothema.gr, τα όσα έζησε ο προπονητής του αγώνα.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.