Ο λόγος για τη δωρεά που αυτές τις μέρες φτάνει στην Λευκάδα από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε και δεν είναι άλλο από ένα ολοκαίνουριο σκάφος τύπου Motomarine Superonda, μήκους 8,30 μ. και πλάτους 2,90 χωρητικότητας 10 επιβατών.
Διαθέτει μεταξύ άλλων οθόνη 8,4 ιντσών για GPS, βυθόμετρο και Radar 3G και η αξία του υπερβαίνει τις 70,000 ευρώ. Η δωρεά έγινε από την εταιρεία Μυκήναι Α.Ε., όπως και στην περίπτωση του ασθενοφόρου και φορτηγού .
Πρόκειται για την εταιρεία που αγόρασε η Κάτια Ριμπολέβλεβα, μέσω της οποίας αγοράσθηκαν ο Σκορπιός και η Σπάρτη.
Όπως αναφέρει το lefkadapress.gr "ακόμη μια ένδειξη του δεσμού που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της οικογένειας Ριμπόλοβλεβ και της τοπικής κοινωνίας, η οποία από την πρώτη μέρα έχει δείξει την φιλοξενία της και την αγάπη της".
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events