Για απόπειρα ανθρωποκτονίας απολογήθηκε ο Λ. Λαυρεντιάδης

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας απολογήθηκε ο Λ. Λαυρεντιάδης

Έδωσε απολογία μέσα από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Γιώργος Λιάγκας: "Δεν κάνεις παιδιά για τα νούμερα"!
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας απολογήθηκε ο Λ. Λαυρεντιάδης
Απολογία στην 10η ειδική ανακρίτρια για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας έδωσε μέσα από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση της Proton Bank. 

O Λ. Λαυρεντιάδης από το ψυχιατρείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, απολογήθηκε για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, τον Ιούνιο του 2012, του επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη, με έκρηξη χειροβομβίδας μέσα σε συσκευασία δώρου στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο Λ. Λαυρεντιάδης κατηγορείται ότι έδωσε εντολή για την απόπειρα σε βάρος του κ. Ανδρεαδάκη λόγω προσωπικών διαφορών που φέρεται να είχε με το θύμα.

Κλείσιμο
Τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία για την υπόθεση φαίνεται να παραπέμπουν σε «συμβόλαιο θανάτου», με στόχο την εξόντωση του 43χρονου επιχειρηματία στα χέρια του οποίου εξερράγη στις 15 Ιουνίου 2012 η χειροβομβίδα, περιτυλιγμένη σε συσκευασία δώρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, πλην του Λ. Λαυρεντιάδη, είναι άλλα έξι πρόσωπα -πέντε άντρες, μεταξύ των οποίων και ένας 44χρονος πυροσβέστης, και μία 27χρονη γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης