Δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 22 ετών κινούμενοι με μοτοσικλέτα, χθες τη νύχτα στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, στη θέα αστυνομικών της Τροχαίας, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκαν αντίθετα σε μονόδρομο και συγκρούστηκαν με φορτηγό που οδηγούσε ένας 47χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό και των τριών.
Από την έρευνα προέκυψε ότι για την ανωτέρω δίκυκλη μοτοσυκλέτα είχε δηλωθεί κλοπή στις 21 Αυγούστου 2026, στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου.
Ακολούθησε η σύλληψη των δύο νεαρών που θα παραπεμφθούν αρμοδίως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.