Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, όταν 19χρονος οδηγός που ήταν μεθυσμένος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει και συγκρούστηκε με τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 19χρονο οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει και ξεκίνησε η καταδίωξη. Κατά τη διαδρομή του παραβίασε τρία κόκκινα φανάρια και τέσσερα σήματα STOP, ενώ κινήθηκε αντίθετα σε δύο μονόδρομους, θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς και πεζούς. Η καταδίωξη ολοκληρώθηκε στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Λεβαδιάς, όπου το όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο.
Παρά την πρόσκρουση, ο οδηγός δεν ακινητοποιήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει κάνοντας όπισθεν, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.
Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού