Συλλυπητήριο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου για τα θύματα των δύο τραγωδιών σε Ρουμανία και Τρίκαλα
Ο Παναγιώτατος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια, τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας, προσευχόμενος ο πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλε η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τους Σεβασμιωτάτους αδελφούς αυτού Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, Κίτρους κ. Γεώργιο και Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο στο άκουσμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία, το οποίο κόστισε τη ζωή σε επτά νέους άνδρες, φιλάθλους της ποδοσφαιρικής ομάδος ΠΑΟΚ, και τραυμάτισε άλλους τρεις.
Ομοίως, συλλυπητήριο Πατριαρχικό μήνυμα απεστάλη και στον Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο λόγω της φονικής πυρκαγιάς σε εργοστάσιο των Τρικάλων, η οποία οδήγησε στον θάνατο πέντε εργαζόμενες σε αυτό γυναίκες.
Η Μήτηρ Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως και ο σεπτός Προκαθήμενος αυτής δέονται στον Αναστάντα Κύριο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων, υπέρ ενισχύσεως και παρηγορίας των πενθούντων συγγενών και οικείων τους και υπέρ ταχείας και πλήρους αποκαταστάσεως της υγείας των τραυματισθέντων.
Ακολουθούν τα Συλλυπητήρια μηνύματα του Παναγιωτάτου:
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.