Υλικές ζημιές σε επτά οχήματα προκάλεσε οδηγός στην Κηφισιά που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το περιστατικό συνέβη αργά την Παρασκευή.
Ο άνδρας, περίπου 50 ετών, χτύπησε αρχικά σε δέντρο στην οδό Άργους στη Κηφισιά και στη συνέχεια σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Αμέσως μετά χτύπησε σε άλλα τρία και, ενώ συνέχιζε τους ελιγμούς, σε δύο οχήματα στην οδό Ναυπλίου.
Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα επταπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο, συγκεκριμένα 1,86 mg/l με όριο τα 0,25 mg/l
Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.