Με πυροσβεστικό όχημα χρειάστηκε να φύγουν από το φροντιστήριο μαθητές στη Βόνιτσα, μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή σήμερα το απόγευμα.
Σύμφωνα με το akarnanikanea.gr, κρίθηκε απαραίτητη η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να μπορέσουν οι μαθητές να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Στο βίντεο φαίνονται οι μαθητές να είναι στη σειρά και να επιβιβάζονται στο όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ φαίνεται το νερό να τους φτάνει πάνω από τους αστραγάλους.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεκάδες σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν καθώς για ακόμη μια φορά έσπασε το ανάχωμα στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου με αποτέλεσμα οι δρόμοι της πόλης να πλημμυρίσουν και να θυμίζουν χειμάρρους.
Σημειώνεται ότι τόσο στη Βόνιτσα και την Πρέβεζα πλημμύρισαν αρκετοί δρόμοι με την Πυροσβεστική να παρεμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις για άντληση υδάτων από υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.