Ληστές έδεσαν και βασάνιζαν για μιάμιση ώρα επιχειρηματία στη Γορτυνία - Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα
Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν στο επιχειρηματία και τον έδεσαν σε μια καρέκλα μέσα στο σπίτι του ενώ κατέστρεψαν το σύστημα ασφαλείας, τις κάμερες και το καταγραφικό
Θύμα ληστών έπεσε το βράδυ της Κυριακής, ένας επαγγελματίας σε χωριό της Γορτυνίας στην Αρκαδία, που δραστηριοποιείται και στην Ηλεία.
Οι πέντε ληστές έδεσαν και βασάνιζαν για περίπου μιάμιση ώρα το θύμα τους, αφαιρώντας πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, σύμφωνα με το ilialive.gr.
Οι δράστες προσέγγισαν την επιχείρηση του θύματος περίπου στις εννέα το βράδυ. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά επιτέθηκαν στο επιχειρηματία και τον έδεσαν σε μια καρέκλα μέσα στο σπίτι του, παραπλεύρως της επιχείρησης.
Οι δράστες άμεσα κινήθηκαν και κατέστρεψαν το σύστημα ασφαλείας, τις κάμερες και το καταγραφικό, ενώ φρόντιζαν να μην αφήσουν αποτυπώματα πουθενά.
Κρατώντας δεμένο επί μιάμιση ώρα τον επαγγελματία, έψαξαν παντού στο σπίτι για να βρουν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Παράλληλα κατέστρεψαν τα καλώδια του τηλεφώνου και πήραν το κινητό τηλέφωνο του θύματος.
Οι ληστές αποχώρησαν λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ και λίγο αργότερα ο επαγγελματίας κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης, έφτασαν στο χωριό το πρωί της Δευτέρας και προσπάθησαν να συλλέξουν όσα στοιχεία άφησαν πίσω τους οι δράστες.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.