Στη σύλληψη ενός ζευγαριού για έκθεση ανηλίκων προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι ένας άνδρας από την Αλβανία και μια γυναίκα από τη Βουλγαρία.
Η σύλληψη του ζευγαριού, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έγινε όταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενός και δύο ετών, εντοπίστηκαν από οδηγό που διερχόταν από την περιοχή Χαριλάου στις 9:50 το πρωί, να κινούνται και να βρίσκονται εκτεθειμένα σε δρόμο.
Τα δύο παιδάκια φέρεται να διέφυγαν από την προσοχή των γονιών τους και βγήκαν από το σπίτι τους, κινούμενα στον δρόμο, χωρίς να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»