Νεκρό στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου τριών ετών, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί ή δηλωθεί ως αγνοούμενο.
Το άψυχο σώμα του παιδιού εντοπίστηκε περίπου στις 04:00 από διερχόμενο άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το 112. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Α’ Λιμεναρχείου Φαλήρου, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων. Εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Το παιδί φορούσε ολόσωμο μαγιό με φερμουάρ και δεν έφερε σωσίβια μπρατσάκια. Δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε μόνο του στη θάλασσα και υπό ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση παιδιού που να αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά του κοριτσιού, γεγονός που περιπλέκει τις έρευνες των αρχών. Η αστυνομία εξετάζει τους καταλόγους των αγνοουμένων, ωστόσο η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη.
Οι έρευνες για τη διαλεύκανση της μυστηριώδους υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.