Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε το απόγευμα η ΕΛΑΣ λόγω των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Athens Pride.
Η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από την Βουλή διακόπηκε μέχρι τις 10.00 το βράδυ καθώς οι συμμετέχοντες πραγματοποιήσαν πορεία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.
Το Athens Pride έκλεισε 20 χρόνια και εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος για να συμμετάσχουν στην πολύχρωμη πορεία. Ανάμεσα τους ήταν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης, ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας κ.α.
Ιδιαίτερη θέση στην φετινή πορεία, έχει η υποστήριξη στον Παλαιστινιακό λαό με συνθήματα και πανό.
Με την ολοκλήρωση της πορείας ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες συναυλίες με παρουσιαστή των Γιώργο Καπουτζίδη και με την συμμετοχή καλλιτεχνών ανάμεσά αυτούς η Γιώτα Νέγκα, ο Πάνος Βλάχος και η Κατερίνα Στικούδη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.