Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιοχή
Το χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί έχει παρέλθει
UPD:
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από απειλητικά email για τοποθέτηση βόμβας στο κτήριο του Εφετείου στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 10:10 στάλθηκαν δύο απειλητικά email σε δύο ειδησεογραφικές ιστοσελίδες όπου ανάφεραν ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε χώρο του Εφετείου, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να εκραγεί στις 10:40.
Το κτήριο εκκενώθηκε, η περιοχή έχει αποκλειστεί και στελέχη των ΤΕΕΜ μετέβησαν επιτόπου για τους απαραίτητους ελέγχους.
Το χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί έχει παρέλθει, σημαίνοντας λήξη συναγερμού.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση