Καιρός - Meteo: Ξεπέρασε τους 31°C το θερμόμετρο την Κυριακή - Οι οκτώ περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες
Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα
Ξεπέρασε τους 31°C η θερμοκρασία την Κυριακή (1/6). Η μέγιστη της καταγράφηκε στη Σκάλα Μεσσηνίας (31.2°C) και ακολούθησαν η Καλαμπάκα (30.2°C), το Αστέρι Λακωνίας (30.1°C) και το Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας (30.1°C).
Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Όπως προκύπτει από τις σχετικές πληροφορίες που επίσης παρουσιάζονται στην εικόνα αυτή, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 25°C σε 316 από τους 533 επί του παρόντος ενεργούς σταθμούς (ποσοστό ~59%) και τους 30 °C σε 4 σταθμούς. Η μέση μέγιστη θερμοκρασία ήταν ίση με 25.0 °C, τιμή κατά 2.6°C υψηλότερη αυτής της 31/05 (22.4 °C).
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς