Σε περισσότερες από 20 προσαγωγές και σε μία σύλληψη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά την ένταση που επικράτησε σήμερα το μεσημέρι σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισήλθε αιφνιδιαστικά για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια.
Αυτό επισημαίνει η Αστυνομία, ενώ υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων εισήλθε στο κατάστημα επί της Αλ. Σβώλου, στο ύψος της Δημητρίου Γούναρη, για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια, με πηγές της Αστυνομίας να αναφέρουν πως παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να απομακρύνουν τα άτομα. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω από το κατάστημα.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.