Βίντεο με τις κινήσεις του άνδρα που φέρεται να απήγαγε ένα βρέφος μέσα από σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια και το άφησε αργότερα στον Άλιμο.
Στις εικόνες διακρίνεται ο άνδρας να κρατά το βρέφος στα χέρα του και να κινείται ατάραχος στον χώρο. Από τη γλώσσα του σώματος του προκύπτει ότι δεν ανησυχεί για κάτι, ενώ από τον τρόπο που περπατά δίπλα στη γιαγιά του παιδιού προκύπτει ότι έχουν οικειότητα. Ακόμα ο άνδρας δεν έχει εντοπιστεί με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να εκτιμούν πως η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου.
Όπως κατήγγειλε η γιαγιά του παιδιού στις Αρχές, ο άνδρας την προσέγγισε, της ζήτησε να μπουν στο σούπερ μάρκετ προκειμένου να της αγοράσει πράγματα για το παιδί, εκείνη του έδωσε το παιδί και τότε εκείνος το πήρε και εξαφανίσθηκε. Τελικά το παιδί εντοπίστηκε κάποιες ώρες αργότερα από πολίτη στον Άλιμο.
Παράλληλα, η γιαγιά του βρέφους κρίθηκε ένοχη και θα παραμείνει στη φυλακή για 3 μήνες.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.