Πρώην διοικητής νοσοκομείου τηςΒόρειας Ελλάδας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος εργαζόμενης του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από την εργαζόμενη και αφορούσε προτάσεις για τέλεση γενετήσιων πράξεων που της απηύθυνε ο κατηγορούμενος, κατά το έτος 2021. Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Κατόπιν πολυήμερης ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο διοικητή για επί μέρους περιπτώσεις που καταγγέλθηκαν και περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο. Με την ίδια απόφαση, ο ίδιος αθωώθηκε για την πράξη της απειλής.
Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως υπήρξε θύμα σκευωρίας.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.