Κρατώντας σταυρούς, εικόνες και θρησκευτικά σύμβολα, συγκεντρώθηκαν έξω από θέατρο της Λάρισας άτομα που διαμαρτύρονταν για παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.
Οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και το «Τη Υπερμάχω». Επιχείρησαν να «σπάσουν» την αστυνομική «αλυσίδα» με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνηση από τις δυνάμεις ασφαλείας που προσπάθησαν να τους απωθήσουν, χρησιμοποιώντας κρότου-λάμψης, αλλά και χημικά ενώ προχώρησαν σε προσαγωγές, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
Οι συγκεντρωμένοι διαφωνούν με την αφίσα που επέλεξε ο ηθοποιός και stand up comedian, που τον παρουσιάζει με ακάνθινο στεφάνι, χιτώνα ενώ στα χέρια του κρατάει χρήματα.
Η αφίσα έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακραίων κύκλων, ο οποίοι κάνουν λόγο για «βλασφημία» και συγκεντρώνονται έξω από τους χώρους που εμφανίζεται ο ηθοποιός, στην περιοδεία που κάνει με την παράσταση «και εγώ υπάλληλος είμαι», με σκοπό να την σταματήσουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.