Λίγες ώρες αφού η μητέρα του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου αναγνώρισε τα ρούχα του στη σορό που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου σε λόφο στον Τύρναβο, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία υπαινίσσεται εγκληματική ενέργεια.
Θυμίζουμε πως τα ίχνη του 39χρονου είχαν χαθεί από τις 30 Δεκεμβρίου.
Η ανάρτηση της προϊσταμένης της εισαγγελίας εφετών Λάρισας
«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε.
Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.
Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.