Ο μεγαλύτερος έως τώρα σεισμός στη Σαντορίνη - 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Αττική και Κρήτη - Αρχικά η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έδινε δύο σεισμούς στην περιοχή της τάξεως των 5 Ρίχτερ με διαφορά ενός λεπτού, ωστόσο στην αναθεωρημένη η δόνηση ήταν μία - Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ έγινε το βράδυ της Δευτέρας στα ανοιχτά της Σαντορίνης, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Η σεισμική δόνηση ήταν αισθητή στην Αττική και την Κρήτη.
Ο σεισμός έγινε στις 22:16 και το επίκεντρό του εντοπίζεται στα 14 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 17 χιλιόμετρα.
Όπως τόνισε στο Action 24 ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη περιπολίες των Αρχών.
Αρχικά η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έδινε δύο σεισμούς στην περιοχή της τάξεως των 5 Ρίχτερ με διαφορά ενός λεπτού.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.