«Είχαμε μιλήσει πριν πάει ο Λευτέρης στους Γόννους. Σε αυτή τη δουλειά ήταν να πάω εγώ. Την έδωσα τη δουλειά στον Λευτέρη, γιατί το φορτηγό μου δεν μπορούσε να χωρέσει τα εμπορεύματα» είπε αρχικά ο κ. Παπαδάκης.
«Πήρα τον Λευτέρη, γιατί είμαστε σαν συγγενείς και τον έστειλα σε αυτή τη δουλειά. Τόσο την πρώτη φορά για τα μηχανήματα, όσο και τη δεύτερη για την ξυλεία» συμπλήρωσε ο ίδιος.
«Με το που έρχονται να πούμε του λέω “μάγκα τι γίνεται; Άλλο νούμερο μου είχες δώσει να ελέγξω και άλλα και πάει να με κάνει μαρς. Επειδή εγώ ήμουν με τις πατερίτσες νόμιζε, ότι θα με έκανε καλά. Τον κάνω ένα άδειασμα και του δίνω μια στο κεφάλι με το 38άρι και δίνω και μία στον άλλο, τον, πως τον λένε, τον οδηγό. Και τους έδωσα στο κεφάλι και τελείωσε. Την πλήρωσε άδικα ο οδηγός» είχε πει ο 60χρονος.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.