Συνεχίζεται το μπαράζ σεισμών στη Σαντορίνη, καθώς δύο νέοι σεισμοί 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκαν λίγο μετά τις 19:00 στο νησί.
Οι σεισμοί έγιναν σε απόσταση 9 λεπτών μεταξύ τους.
Στον πρώτο σεισμό, το εστιακό βάθος βρίσκεται στα 11 χιλιόμετρα και το επίκεντρο 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του δευτέρου σεισμού υπολογίζεται στα 12 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο βρίσκεται στα 23 χιλιόμετρα νότα νοτιοδυτικά της Αμοργού.
Μέσα σε 20 λεπτά έχουν γίνει πάνω από 6 σεισμοί 3 Ρίχτερ στη Σαντορίνη.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.