Ένας άντρας 34 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο των Σερρών μετά από συμπλοκή ατόμων. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Σερρών, ο θάνατος του 34χρονου επήλθε από μαχαίρι αν και κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή τεσσάρων ατόμων.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η υπόθεση διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών και αναζητούνται οι δράστες.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση