Στη δομή φιλοξενίας της Ελευσίνας διαμένουν από σήμερα επαναπατρισθέντες Έλληνες από τη Συρία. Από τα συνολικά 24 άτομα που έφθασαν σήμερα αεροπορικώς, τα 18 θα φιλοξενηθούν στη δομή για περίπου δύο μήνες.
Όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τη διαμονή και τη σίτισή τους έχουν ήδη διασφαλιστεί, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και φιλοξενίας.
Ο γενικός γραμματέας Αιτούντων Άσυλο, Δημήτρης Γλυμής, επισκέφθηκε τη δομή και καλωσόρισε θερμά τους επαναπατρισθέντες, διαβεβαιώνοντας για τη δέσμευση του υπουργείου να σταθεί δίπλα τους σε κάθε ανάγκη κατά την παραμονή τους.
Παράλληλα, συνομίλησε με το προσωπικό της δομής, εκφράζοντας την εκτίμησή του για τη συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση της υποδοχής.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.